Säilytä oikein!

Posted

Luomugrillimakkarat, salami ja praatvurstit säilytetään jääkaapissa. Salami on kelpo retkieväs, sillä se säilyy ruokamakkaroita paremmin hyvänä myös ilman kylmäsäilytystä. Makkaroissa on hyvä säilyvyys. Grillimakkaran säilyvyys on parhaimmillaan 30 vuorokautta ostohetkestä, praatvurstilla 20 vuorokautta ja salami säilyy syömäkelpoisena parikin kuukautta, jopa kauemmin.

Paistit

Paisteja voi raakakypsyttää tavallisessa jääkaapissa turvallisin mielin ainakin viikon.

•       Optimilämpötilassa +0-2 astetta pari viikkoa.
•       Jos et vielä sen jälkeen käytä paistia, niin voit pakastaa sen vakuumipakkauksessaan.

Jauheliha

•       säilyy jääkaapissa vakuumipakkauksessaan hyvänä pari päivää.
•       sen jälkeen voit pakastaa jauhelihan vakuumipakkauksessaan.